Opsig din musikaftale

 • 1
  Grund Til Opsigelse
 • 2
  Info
 • 3
  Opfølgning
 • 4
  Bekræftelse

Tak for din investering i musikken.

Musik kan sikre dig god stemning, glade medarbejdere og kunder i din forretning. Vil du tale om dine muligheder inden du opsiger din musikaftale? Ring til kundeservice på tlf. 33306492. Vælg årsagen til opsigelsen:

key.svg

Klik her hvis du lukker din virksomhed eller virksomheden får ny ejer

plug.svg

Klik her hvis du stopper med at spille musik i din virksomhed

Oplysninger

Indtast dine oplysninger så vi kan lukke din musikaftale og beregne, om du har penge til gode. Du kan tidligst opsige din musikaftale til udgangen af en måned, og senest 8 dage før.

KT-

Indtast reg. og kontonr. så vi kan udbetale evt. tilgodehavende.

Opfølgning

Du skal bekræfte, at du opsiger din musikaftale med Koda.

Når du har opsagt din musikaftale, kan du få besøg af en af Kodas konsulenter, som kommer forbi for at høre dig, hvordan det fungerer uden musik i din virksomhed.  

chat.svg

Koda forvalter ophavsretsloven på vegne af komponister og sangskrivere. Ophavsretsloven giver kunstnere ret til betaling, når deres musik spilles i det offentlige rum. Derfor skal du have en musikaftale med Koda, før du lovligt kan spille musik i din virksomhed.

law.svg

Tak for denne gang!

Vi håber, at du har nydt musikken!

Vi har sendt en bekræftelse til din mail. 

Mange kunstnere kan ikke leve uden at lave musik. Mange af os andre kan ikke leve uden at høre den. Hvis du ønsker at bruge musik igen en anden gang, er du altid velkommen tilbage hos Koda.